Τρόποι Αποστολής

 

Οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσα σε 1 - 3 εργάσιμες μέρες ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του προϊόντος, εάν το προϊών δεν είναι διαθέσιμο μπορεί να γίνει παραγγελία με χρόνο παράδοσης 10-15 εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση που δε μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας ,θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Εφόσον ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα σας αποσταλεί ενημερωτικό  e-mail επιβεβαιώνοντας ότι λάβαμε την παραγγελία σας.


1. Αποστολή – Παράδοση Παραγγελιών

Οι αποστολές των παραγγελιών σας πραγματοποιούνται με το Δίκτυο Ταχυμεταφορών για όλα μας τα προϊόντα.


2. Επιστροφές

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση ,παρά μόνο το κόστος επιστροφής του προϊόντος , με την υποχρέωση να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή χρησιμοποιηθεί , μαζί με την απόδειξη ή το τιμολόγιο εφόσον δεν είναι προϊόντα Κατόπιν Παραγγελίας.

Στη περίπτωση που επιστραφεί ένα προϊών και αναλόγως το τρόπο που είχατε επιλέξει να πληρώσετε την παραγγελία σας ,θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή των χρημάτων σας ,που θα ολοκληρωθεί εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πριν την τυχόν επιστροφή οποιοδήποτε προϊόντος.