Η Εταιρία

 

Η εταιρία Auto-View Multimedia με έδρα την Αθήνα ιδρύθηκε τoν Απρίλιο 2010, με σκοπό τη χονδρική και λιανική πώληση, καθώς και την εγκατάσταση συστημάτων ήχου & εικόνας, κυρίως στο χώρο του αυτοκινήτου.

Μετά από πολυετή πείρα σε ηχητικά συστήματα αυτοκινήτου από μεράκι και αγάπη για το αυτοκίνητο ,πλέον είναι έτοιμη, παρέχοντας σε όλους τους πελάτες της, την καλύτερη εξυπηρέτηση και την εγγύηση για τις παροχές και τα προϊόντα της.

Πρωταρχικός στόχος είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών που εμπιστεύονται τις παροχές της εταιρίας και τα προϊόντα που εμπορεύεται, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος του εργοστασίου COMPASS και της γερμανικής εταιρίας ARCS, επίσημος διανομέας της PIONEER,ZENEC,TOMTOM. Επίσης η εγγύηση καλής λειτουργίας, συντήρησης και καλύτερης τιμής των προϊόντων στην ελληνική αγορά καθώς και η άμεση ανταπόκριση σε κάθε σας ανάγκη. Και όλα αυτά σε άριστο συνδυασμό χαμηλού κόστους και υψηλής αξιοπιστίας.

Μπορείτε να περιηγηθείτε στο site της εταιρίας και να βρείτε το ψυχαγωγικό μέσο που συναντά τις δικές σας ανάγκες. Εμείς απλά θα φροντίσουμε να τις καλύψει στο ακέραιο.

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και από κοντά και να διαπιστώσετε ότι ο επαγγελματισμός και η εξυπηρέτηση μπορούν να συνδυαστούν μόνο με χαμόγελο.

 

Aποκλειστικός αντιπρόσωπος :